NU ANSLUTER VI HAMMARÖ

Hammarö Stadsnät är öppet, snabbt och framtidssäkert


Prestandakraven på Internet fördubblas var 18 månad. Det är dags att byta ut de gamla kopparledningarna till dagens och framtidens digitala teknik – fiber. Allt fler tjänster levereras via bredbandet och det ställer höga krav på leveranssäkerheten och bandbredden. Kommunnätet är redan nu förberett för framtidens digitala och samhällskritiska tjänster.

Det självklara valet

Med en anslutning till Hammarö Stadsnät har du en stor valfrihet kring vilken tjänsteleverantör som du vill anlita både när det gäller Internet, TV och telefoni. Det är även flexibelt om du vill byta tjänsteleverantör eftersom det är korta bindningstider. Hos oss får du en framtidssäker anslutning och tillgång till alla tjänster som erbjuds i Stadsnätet. Det råder fri konkurrens bland tjänsteleverantörerna, vilket innebär att du som kund alltid får en hög prestanda till ett bra pris. Du får en framtidssäker kommunikation, samtidigt som du ökar värdet på din villa.
Hammarö Stadsnät är en del av kommunstyrelsen och är till för alla invånare i Hammarö Kommun, det vill säga ditt egna nät. Alla som vill ha en anslutning till Hammarö Stadsnät kommer att få det.

Anmäl ditt intresse nu

Hammarö Stadsnät ansluter bostadsrätter, hyreshus, villor, affärsfastigheter, kontorshus, offentliga byggnader och anläggningar samt fiberföreningar (byalag) på landsorten. Läs mer i menyerna ovan och gör din intresseanmälan här på webben.
Facebook Twitter Epost
Hyreshus och BRF
Fastighetesägare till hyreshus och bostadsrättsföreningar gör en intresseanmälan här. OBS ! Villaägare söker efter sin adress i fältet ovan
AKTUELLT
Driftstatus
Ingen aktuell driftinformation just nu Ingen aktuell driftinformation just nu
#inlineditbutton